In Uncategorized

Over een week is het zover, de tweede editie van het Woonevent Lansingerland op zaterdag 27 september. Oosterlaan | architectuur & vormgeving en oosterlaan | binnen & buiten bundelen de krachten en zullen samen aanwezig zijn met een stand op de beurs.

De woonbeurs biedt voor ieder wat wils, van ontwerp en (ver)bouwen, kopen of verkopen, interieur en leefstijl tot tuinarchitectuur en financiering. Het woonevent Lansingerland op 27 september vindt plaats van 10:00 – 17:00 uur bij het parkeerterrein en showroom van Wooning badkamers en keukens (Praxis), Leeuwenhoekweg 2 te Bergschenhoek.

Er is een mooi plekje toegewezen aan de gezusters Oosterlaan. Loopt u zaterdag gerust door naar de showroom en vooral richting de bar waar u ons ‘huisje’ zult vinden. Komt u vervolgens gezellig aan onze tafel zitten voor een goed gesprek? De bankjes en de tafel zitten namelijk weer fris in de lak! Wij geven u dan graag advies op het gebied van ontwerpen van nieuwbouw en verbouwingen en een bijpassend interieur en exterieur.

Tot zaterdag!

Voorbereidingen Woonevent naderen voltooiing
Voorbereidingen Woonevent naderen voltooiing
Recommended Posts
Een vraag?

Not readable? Change text.